sábado, 20 de septiembre de 2008

Wat het betekent om een "Geheim te houden"!

Dus wat betekent het geheim houden? Dit mag niet licht opgenomen worden want dit is de basis van het “Kunstvol Vreemdgaan”. Het is belangrijk de omvang en betekenis hiervan goed te begrijpen. Dit is meer dan gewoon niets zeggen, veel meer. Het is ook non-verbaal niets zeggen.

Geheim bewaren: niet uit schuldgevoel, maar uit respect.

Hoe het Schuldgevoel vermijden: enkel als je overtuigd bent dat wat je doet voor jou correct is, wat anderen, zelf je meest dierbare, ook mogen denken.

Een geheim bewaren betekent:
- verbaal niets zeggen
- non-verbaal niets zeggen
- ervoor zorgen dat je geen sporen achterlaat
- ervoor zorgen dat eventuele sporen uitgewist worden

Dus je moet je leven zo gaan inrichten, dat je het kan inpassen zonder dat het enige argwaan opwekt. Daarvoor is heel wat creativiteit en wilskracht vereist.

Een geheim vertel je aan niemand. Dus in de eerste plaats niet aan je partner maar ook niet aan je beste vriend, broer of zus, ouders en zeker niet aan de kinderen.

NIEMAND, NIEMAND, NIEMAND

Hoelang?

Voor altijd.


Ook niet als er verschillende jaren overgegaan is?

Nee, want dat maakt het alleen maar erger. Vele mensen ervaren dat ze dan al die jaren in leugen geleefd hebben en verliezen de waarde die ze eraan hechtten.

En als je partner het vlakaf vraagt?

Dit komt altijd voor, in de beste relaties. Het is een vraag die altijd wel eens of meerdere keren gesteld wordt. Dit is gezonde jaloezie.

Ontkennen.

Kun je niet liegen? Dan is het kunstvol vreemdgaan niet voor jou weggelegd en dan begin je er beter niet aan als je een gelukkige relatie wilt uitbouwen.
Je moet weten of je er in zult slagen om, wanneer je partner je vraagt of je trouw bent, en je recht in de ogen kijkt en jij moet, zonder te verpinken, in staat zijn om te antwoorden:
“Ja, ik ben je trouw.” of “Nee, ik ben niet ontrouw geweest.” Zonder dat je lichaamstaal je daarbij verraadt. Daarvoor moet je een diepe overtuiging hebben dat je het correcte doet voor jezelf en dat het je relatie ten goede komt.

Dit is voor mensen die het, ook voor hun relatie, nodig hebben om seks te hebben met andere partners.

The best is that it are only adventures, one night stands. This can be several one nights stands with the same story. But it shouldn't become an affair.
- best on travel
- no phone number
- carefull with e-mails

No hay comentarios: