sábado, 20 de septiembre de 2008

De persoon waarmee je vreemdgaat

Dus het echt vreemdgaan blijft een geheim tussen de persoon waarmee je vreemd gaat en jezelf. Daarom zal het dikwijls ook maar mogelijk zijn gedurende één nacht, een weekend of een reisje en zal het met een persoon moeten zijn waarmee je geen contact meer zult onderhouden. Dus zorg ervoor dat je geen adres hebt, geen telefoonnummer en zelfs geen familienaam van de ander. Als jullie elkaar echt opnieuw moetenontmoeten, dan zal het noodlot daar zelf wel voor zorgen.

Ofwel ervoor zorgen dat de persoon waarmee je vreemd gaat dezelfde ideeën heeft en ik denk dat dat enkel mogelijk is als die persoon zich goed velt in zijn of haar vel, gelukkig is alleen of beter nog ook in een relatie. Als de ander het doet om een leegte te vullen, dan zal het niet werken want de andere persoon zal meerdere verwachtingen hebben en doet het eerder om iets in zichzelf te compenseren dan echt met jou samen te zijn.

De persoon waarmee je een relatie hebt, moet iemand zijn die je partner niet kent. Deze persoon mag niet meer weten dan wat je partner weet. In het beste geval is dit gewoon een avontuurtje. Kom je elkaar tegen op doorreis en neemt ieder daarna zijn eigen weg. De persoon mag weten dat je een andere partner hebt of getrouwd bent maar ze mogen de persoon niet kennen en ga ook geen intieme details vertellen over je relatie aan die persoon.

Anders schenk je die persoon meer vertrouwen dan je partner. De persoon waarmee je leeft is de persoon waarmee je het meest intieme contact moet hebben.

Als je persoon weet wie het je partner is, dan verval je in een ordinair vreemdgaan. Want als de twee elkaar ontmoeten, dan weet de ander iets over het intiem leven van je partner zonder

No hay comentarios: